You are here

NI Alliansepartner Nettverk

 

255x201

 

National Instruments Alliansepartner Nettverk er et verdensomspennende nettverk med mer enn 1000 konsulenter, systemintegratorer og utviklere, samt andre partnere og industrielle eksperter som samarbeider med NI for å tilby komplette og høykvalitets virtuelle instrumenteringsløsninger.

Er du ute etter hjelp til å fullføre et mindre integrasjonsprosjekt? Trenger du dyptgående ekspertise til å lage en mangesidig løsning? Ønsker du et nøkkelferdig system? NI Alliansepartnere har ressursene og kunnskapen til å tilby deg akkurat det du måtte ha behov for innenfor alle industrier.

 Se detaljert informasjon om våre NI Alliansepartnere i Norge


NI Sertifiserte Alliansepartnere

NI Sertifiserte Alliansepartnere er partnere som har en eller flere NI sertifiserte utviklere i sin organisasjon, er kunnskapsrik om NI produkter, og har vist dette ved å bestå en eksamen. 

 

Hvordan bli en NI Alliansepartner?

Medlemskap i NI Alliansepartner Nettverk kan åpne dører for din organisasjon.
Markedsførings- og oppdragsmuligheter samt tilgjengelig teknisk support som du oppnår gjennom NI Alliansepartner Nettverk, vil hjelpe deg og din bedrift til å stikke seg ut i forhold til konkurrentene.

NI ønsker å samarbeide med bedrifter som kan bidra med teknisk ekspertise og kunnskap om produkter, og tilby tjenester og systemer som komplimenterer NI produkter. Vi verdsetter våre partnere, og tilbyr overbevisende fordeler og løsninger for å bygge gode relasjoner.

Mer informasjon om vårt NI Alliansepartner Nettverk