You are here

Datainnsamling (DAQ) og datalogging

 

Med mer en 30 års erfaring og over 50 millioner solgte I/O kanaler, så er National Instruments DAQ den mest pålitelige PC-baserte målehardware tilgjengelig. Innovativ DAQ hardware og NI-DAQmx driver teknologier gir deg bedre nøyaktighet og maksimert ytelse. Uavhengig av din applikasjon, enten det er enkle målinger eller et avansert system, så har NI de rette verktøyene for jobben.
 Se fordelene med NI DAQ

Hva er datainnsamling / datalogging?

Datainnsamling (DAQ) er prosessen med å måle en elektrisk eller et fysisk fenomen som spenning, strøm, temperatur, trykk eller lyd ved hjelp av en datamaskin. Et DAQ system består av sensorer, DAQ målehardware og en datamaskin med programmerbar software. Sammenlignet med tradisjonelle målesystemer, så utnytter PC-baserte DAQ systemer kraften, produktiviteten, grafisk visning og tilkoblingsmulighetene til industristandard datamaskiner for å gi en kraftigere, mer fleksibel og kostnadseffektiv måleløsning.

 Last ned en 10-delers tutorial som dekker alt trenger å vite for å bygge et datainnsamlingssystem

 

 Datainnsamlingssystemer

NI CompactDAQ

Et NI CompactDAQ system består av et chassis, NI C-serie I/O moduler og software. Chassiset kan tilkobles en vertsdatamaskin via USB, Ethernet, 802.11 Wi-Fi eller kjøres «stand-alone» med en innebygget kontroller. NI CompactDAQ gir en fleksibel og utvidbar plattform som skal møte behovene til alle typer elektriske eller sensorbaserte målesystemer.
 Les mer | Konfigurer 

104x82

X Serie multifunksjons datainnsamling

X-serie enheter for PCI-Express og PXI- Express er de mest avanserte multifunksjons I/O datainnsamlingsenheter som noensinne har blitt designet av NI, de har vesentlige forbedringer i innebygd timing og triggere, og er optimaliserte for bruk med flerkjerne PC-er.
Les mer | Konfigurer

 

104x82

NI Wi-Fi datainnsamling

NI Wi-Fi DAQ kan kommunisere via trådløs (IEEE 802.11) eller Ethernet. NI Wi-Fi DAQ har direkte tilkobling av sensorer og fleksibiliteten til NI LabVIEW software. Meget godt egnet for fjernovervåking av elektriske, fysiske, mekaniske og akustiske signaler.
Les mer

104x82

Trådløse sensornettverk

NI trådløse sensornettverk har batteridrevne noder som støtter langtids, vedlikeholdsfritt bruk. Benytt NI LabVIEW softwareintegrering til å hente ut høykvalitets måledata.
Les mer 

 

 

SCXI

SCXI er et modulært USB datainnsamlingssystem med sensor- og signalspesifikk behandling designet for portabilitet og høye kanaltall.
Les mer | Konfigurer 

104x82

PXI

PXI er bygd på CompactPCI spesifikasjonen, og kombinerer høyhastighets PCI-buss med integrert timing og trigging for å kunne yte mer enn 10 ganger mer enn eldre datainnsamlings- og automasjons arkitekturer.
Les mer | Konfigurer 

104x82

NI CompactRIO

NI CompactRIO PAC (programmable automation controller) bruker rekonfigurerbar I/O (RIO) FPGA teknologi, og kombinerer en åpen, embedded arkitektur med liten størrelse, ekstrem hardførhet og 'hot-swappable' industrielle I/O moduler.
Les mer | Konfigurer 

104x82

NI M Serie datainnsamling

NI M-serie DAQ-enheter setter en ny standard for ytelse, verdi, I/O fleksibilitet, og sikkerhet. Med den nye NI-STC 2 systemtiming kontrolleren, NI-PGIA 2 forsterker, NI-MCal kalibreringsmetodikk, og høyhastighets digital isolering, så er NI M-serien den neste generasjon av PC-basert datainnsamling.
 Les mer

NI R Serie intelligente datainnsamlingsenheter

Intelligent DAQ er multifunksjons datainnsamling som har brukerdefinert innebygd prosessering, så vel som fullstendig fleksibilitet i I/O timing og trigging. Med R-serie og LabVIEW FPGA kan du konfigurere brukerdefinert hardware for et bredt spekter av applikasjoner som krever presis timing og styring.
Les mer 

 

 

Ytterligere informasjon

 

 Mer informasjon på engelsk: ni.com/dataacquisition

 

Linux® er et varemerke av Linus Torvalds, registrert i United States og andre land.