You are here

National Instruments Norge


National Instruments
En direkte kommunikasjon mellom  NI sine utviklere og brukere er viktig i det hurtig voksende markedet for virtuell instrumentering. På grunn av dette har National Instruments lokale avdelinger over hele verden.
 
Den norske avdelingen ble opprettet i 1990, og er lokalilsert i Drammen. NI Norge gir salgsinformasjon om NI sine produkter, holder kurs og gir teknisk support til kundene. Lokale eksperter er tilgjengelig for tekniske spørsmål om NI hardware og software, og jobber tett med kundene for å finne den beste løsningen for deres applikasjon.
 
På de lokale websidene, norway.ni.com finner du alltid oppdatert informasjon om NI produkter og aktiviteter som arrangeres i Norge.

For å gi komplette og kvalitetsmessige virtuelle instrumenteringsløsninger til kunder, har NI partnere over hele verden med mer enn 600 konsulenter, systemintegratorer, utviklere og industrielle eksperter.

Se en oversikt over sertifiserte NI Alliansepartnere i Norge

 

Om National Instruments

Siden 1976 har National Instruments tilbudt ingeniører og vitenskapsmenn verktøy som akselererer produktivitet, innovasjon og
oppfinnsomhet. NI sin metodikk for grafisk systemdesign muliggjør en integrert software og hardware plattform som reduserer utviklingstiden til alle løsninger som har behov for måling og styring. Firmaets langsiktige visjon og fokus på å forbedre samfunnet gjennom sine teknologier understøttes av suksessen til kunder, ansatte, leverandører og aksjonærer.
Lesere kan finne investeringsinformasjon fra firmaets Investor Relations avdeling ved å ringe eller besøke www.ni.com/nati.

 

 Mer National Instruments historie

 

National Instruments Norway AS

Gamle Kirkeplass 7
3019 Drammen
Tlf: 66 90 76 60
Fax: 66 90 76 61