You are here

NI LabVIEW

National Instruments LabVIEW

LabVIEW øker produktiviteten

Programvareverktøyet NI LabVIEW gir utviklere det de trenger for å lage alle typer måle- og styringsapplikasjoner. Dette kraftige verktøyet inspirerer deg til å løse kompliserte problemer, øke din produktivitet, samt det gir deg frihet til å være innovativ.

Hva er LabVIEW?

Hva er nytt i LabVIEW?

Hvordan kan jeg bruke LabVIEW?

Applikasjoner er like variert som de som lager dem. Heldigvis kombinerer LabVIEW fleksibiliteten til et programmeringsspråk med styrken til et avansert engineeringsverktøy slik at brukere kan gjennomføre prosjektene uavhengig av forskjellige utfordringer og spesifikke krav.
Fra å utføre enkle temperaturmålinger til styring av verdens største partikkelakselerator, så brukes den grafiske systemdesign plattformen LabVIEW til å møte et bredt spekter av utfordringer.
Du kan også inkorporere nye LabVIEW prosjekter inn i dine systemer siden LabVIEW kan kobles mot omtrent alle tilgjengelige datainnsamlingsenheter og designverktøy.

 

Applikasjoner

Følg linkene nedenfor for å se hvordan LabVIEW kan arbeide for deg.

Innsamling av data og prosessering av signaler Instrumentstyring
Automatisering av test og valideringssystemer Industriell måling og styring
Design av embedded systemer Undervisning og forskning

 

 

 

 

 

 

LabVIEW utviklingspakker

Tilpass ditt NI LabVIEW utviklingsmiljø for ditt applikasjonsbehov. Velg et LabVIEW utviklingssystem og tilpass med tillegg for å spare tid og utvide funksjonalitet.

Gjør dine valg

 

LabVIEW Tools nettverk: Utvidelser og Apps for utviklere

LabVIEW Tools nettverket akselerer utviklernes produktivitet ved å gi tilgang til sertifiserte tredjeparts utvidelser, dette hjelper brukere med å øke mulighetene med NI LabVIEW systemdesign software.

NI LabVIEW Tools Network

Bidra med et produkt

 

NI LabVIEW brukermiljø

Utforsk og samarbeid om de nyeste eksempelkodene, brukerbeskrivelser, opplæringsinformasjon med mer i en verdensomspennende gruppe av utviklere. Del utviklingsteknikker, lær om nye teknologier, og kom i kontakt med LabVIEW og andre NI produkteksperter som arbeider med tilsvarende applikasjoner.

Brukergrupper  | Diskusjonsforums | NI Labs | Deling av kode | Ideutveksling | Blogger

 

LabVIEW i undervisning

På samme måte som LabVIEW revolusjonerer industrien, påvirkes i stor grad også akademisk forskning og undervisning. Et LabVIEW basert laboratorium gjør forskere mer produktive og forbedrer måten studenter lærer. I stedet for å fokusere på metoder for datainnsamling, kan undervisningspersonell og studenter fokusere på resultater og begreper.

Hvorfor LabVIEW i undervisning?

LabVIEW Student Edition

Skolerabatter

 

Ytterligere informasjon

 

 Mer informasjon på engelsk: ni.com/labview

  Full
  • Meer dan 700 meet/analysefuncties
  • Externe code integratie
  • Webconnectiviteit
  • Geavanceerde gebruikersinterfaces
    Vergelijk | Upgrade | Bestel