You are here

Programmerbare automasjonskontrollere (PACs)

new crio

For å betjene de stadig ekspanderende behovene innen utvikling av industrielle kontrollsystemer, har ledende automasjonsfirma utviklet en ny klasse industrielle kontrollere som er kjent som PAC (Programmable Automation Controller). En PAC kombinerer hardførheten til en PLS med funksjonaliteten til en PC i en åpen og fleksibel software arkitektur.

 

Med disse kontrollerne kan du bygge avanserte systemer som kombinerer software funksjonalitet f.eks. avansert regulering, kommunikasjon, datainnsamling og signalprosessering, med en hardfør kontroller som utfører logikk, bevegelsesstyring, prosesstyring og bildebehandling.

 

PAC software

 

LV2010

NI LabVIEW

National Instruments LabVIEW er designet for ingeniører og forskere som ønsker å lage fleksible og skalerbare test, datainnsamlings og styringsapplikasjoner raskt og til en minimal kostnad. Det intuitive grafiske utviklingsmiljøet kombinerer brukervennligheten til konfigurasjonsbaserte verktøy med fleksibiliteten til et kraftig programmeringsspråk.

PAC hardware

 

cRIO

NI CompactRIO

National Instruments CompactRIO gjør nytte av rekonfigurerbar I/O (RIO) FPGA  teknologi og kombinerer en åpen, embedded arkitektur med liten størrelse, ekstrem hardførhet og ”hot-swappable” industrielle I/O moduler.
Les mer | Konfigurer

 

104x82

PXI/CompactPCI

PXI er bygd på CompactPCI spesifikasjonen og kombinerer den høye hastigheten til PCI bussen med integrert timing og trigging, for å gi mer enn ti ganger høyere ytelser enn tidligere datainnsamlings og automasjonsarkitekturer.
Les mer | Konfigurer

Smart Camera

NI Smart Cameras og machine Vision

Legg til bildebehandling og visuell inspeksjon til dine LabVIEW applikasjoner og PAC løsninger.
Les mer

104x82

HMI og industrielle touch skjermer 

LabVIEW HMI familien av industrielle skjermer består av tre forskjellige plattformer slik at LabVIEW utviklere og programmerere kan ta i bruk operatørgrensesnitt sammen med et bredt spekter av NI produktplattformer.
Les mer | Kjøp

WSN

NI trådløse sensornettverk

NI Wireless Sensor Network (WSN) er en strømgjerrig platform for innsamling av sensordata trådløst. WSN har industrielle sertifiseringer og er tett integrert med LabVIEW.
Les mer

 

 Ytterligere informasjon

 

 Mer informasjon på engelsk: ni.com/embeddedsystems