You are here

Test av RF og trådløse enheter

gps toolkit

 

Dagens komplekse RF-systemer krever en rask og fleksibel testplattform slik at man kan få pålitelige målinger gjennom hele prosessen, fra prototype til produksjon.
Modulære RF-instrumenter fra National Instruments drar nytte av teknologier som flerkjerneprosessorer og PCI Express og gjør det mulig å utføre målinger 5-10 ganger raskere enn tradisjonelle instrumenter. Denne plattformen for test av kommunikasjon opererer fra DC til 6.6 GHz med en sanntids RF båndbredde på opp til 100 MHz.

 

RF poster

Gratis referanseplakat  om RF og mikrobølger

Få tilsendt en gratis plakat med en omfattende oversikt over de siste trådløse standardene , konverteringstabeller og formler innenfor RF og mikrobølger.

 Bestill den her!

Test av trådløse enheter

NI tilbyr modulær og programmerbar RF-instrumentering som hjelper deg å designe og teste dine trådløse enheter. Instrumentenes funksjonalitet bestemmes av programvaren og dermed kan du teste flere trådløse standarder ved hjelp av ett testsystem. I tillegg kan du bruke modulariteten i NI PXI til enkelt å integrere DC og mixed-signal målinger, svitsjing og RAID lagringsenheter.

 

GPS-test

Lagring og avspilling av måledata

RFID-test

ZigBee-test

WLAN-test

WiMAX-test

MIMO-test

 

 

 

 

 

RF i undervisning

Undervisning og forskning innen RF og trådløse kommunikasjonssystemer krever en fleksibel plattform for utvikling, prototyping og implementering. Kombinasjonen av modulære instrumenter og brukervennlig programvare gjør at RF-instrumentene fra NI også egner seg meget bra til skoler.
  Mer om RF i undervisning


RF Developer's Network 

NI og en gruppe partnere gir deg multimedia programmer for å hjelpe deg designe testsystemer for RF og trådløse produkter.

Annen nyttig informasjon

 

 Mer informasjon på engelsk: ni.com/rf

 

Varemerket LabWindows brukes under lisens fra Microsoft Corporation. Windows er et registrert varemerke som tilhører Microsoft Corporation i USA og andre land.